لعاب ۱
-فریبها یا لعاب: ۱
مکانسیم تشکیل شیشه و فرمولاسیون ۲
مواد خام و تاثیر آن بر خصوصیات لعاب ۸
A سیلیس (وزن مولکولی ۶۰٫۱=sio2) ۸
B- انیدریدبوریک (وزن ملکولی ۶۹٫۶=B2O3) ۸
C- اکسید سرب (وزن مولکولی ۲۲۳٫۲=pbo) ۹
D- مواد قلیایی (وزن مولکولی ۹۴٫۲=K2O ۱۰
E – اکسید کلسیم (وزن مولکولی ۵۶٫۱=CaO) ۱۱
F- اکسید آلومینیوم (وزن مولکولی ۱۰۱٫۹۴=Al2O3 ) ۱۱
G- اکسید باریم (وزن مولکولی ۱۵۳٫۴=BaO) ۱۲
H-اکسید منیزیوم (وزن مولکولی ۴۰٫۳=Mgo) ۱۳
اکسید روی (وزن مولکولی ۸۱٫۴=ZnO) ۱۳
L- اکسید تیتانیم (وزن مولکولی ۸۰٫۱=TiO2) ۱۴
M – اکسید قلع- (وزن مولکولی ۱۵۰٫۷=SnO2) ۱۵
N- زیرکونیم ۱۵
انواع اصلی فریت ۱۷
فریتهای شفاف یا ترانسپارنت براق و ویسکوز (معمولا (فریت ترانسپارنت) نامیده میشود) ۱۷
فریتهای ترانسپارنت براق با قابلیت ذوب متوسط ۱۸
مواد کمک ذوب یا flux (سرب دار و بدون سرب) ۱۹
مواد کمک ذوب واکنش گر ۲۰
فریتها مات ۲۱
فریت دارای ترکیب رنگی ۲۲
لعابهای سفید براق ۲۳
لعابهای مات ۲۳
لعابهای مرمرین ۲۴
لعابهای موم مانند و براق ۲۵
لعابهای کریستالین ۲۵
لعاب نگه دار (لعاب فلزی با لکههای رنگی متفاوت از رنگ لعاب که بطور یکنواخت در تمام سطح جسم پخش شده است) ۲۵
لعابهای زمخت ۲۶
آوانتورین ۲۶
زیر لعابی ۲۶
انگوبها ۲۶
خصوصیات و موارد استفاده لعابها ۲۷
فرمولاسیون لعاب بر طبق تکنولوژی تولید و ساخت کاشی ۲۹